Malamalama faavae o le fuimu sprinkler

1. AfiSausau

I lalo o le gaioiga o le malulu, o se ituaiga o sprinkler e amata eseese e tusa ai ma le maualuga o le vevela, poʻo le amataina e le masini faʻatonutonu e tusa ai ma le afi afi, ma faʻafefe vai e tusa ai ma le mamanu mamanu ma tafe.

2. Sausau apa

I le pito i luga ole ulu o le sprinkler, o se elemene e mafai ona tufatufaina vai i se foliga faʻapipiʻi muamua.

3. Fa'avaa

Fa'asino i le lima lagolago ma le vaega fa'afeso'ota'i o lesausau.

4. Elemene lagona vevela

O se elemene e mafai ona faʻaogaina se sprinkler i se vevela faʻatulagaina.

5. Nominal diameter

Ole tele ole igoa ole sausau ua fa'amaoti mai e tusa ai ma le fua o le tafe.

6. Fa'asa'oloto masini

O lesausau e aofia ai elemene maaleale vevela, faʻamaufaʻailoga ma isi vaega.O le vaega lea e mafai ona tuueseeseina ma le lima mai lesausau tino pe a lesausau ua amata.

7. Fa'agaoioi vevela vevela

I totonu o le potu suʻega, e tatau ona siitia le vevela e tusa ai ma tulaga faʻamaonia.A mae'a ona fa'avevela le mea fa'afefe tapuni, e galue le vevela o lona elemene maaleale vevela.

8. Fa'aigoaina vevela vevela

Fa'ailoa mai le tau fa'aogaina o le vaita'i tapuni i va'aiga vevela eseese i lalo o tulaga fa'agaoioi eseese.

9. Taofi

A maeʻa ona faʻamafanafanaina le faʻafefeteina, o vaega i totonu o le masini faʻamalolo poʻo vaega o elemene vevela vevela o loʻo taofia i totonu o le faʻavaa o le sprinkler poʻo le ipu faʻafefete, lea e matua aʻafia ai le faʻafefeteina o le vai e tusa ai ma le mamanu mamanu mo le sili atu i le 1min, o lona uiga. , teuina.

Fa'avasegaina o sprinklers

1. Fa'avasegaga e tusa ai ma le fa'atulagaina

1.1tapuni tapuni

Sprinkler ma le masini fa'asao.

1.2fa'afefeteina matala

Sprinkler e aunoa ma se masini fa'amalolo.

2. Fa'avasegaga e tusa ai ma elemene fa'alogoina vevela

2.1tioata eulb sausau

O le elemene e lagona le vevela i totonu o le masini faʻamalolo o se tioata bulb.Ina ua lesausau ua vevela, o le sua galue i totonu o le ipu malamalama eulb o le a mafua ai ona pa ma matala le polo.

2.2mea fa'apipi'i mea fa'afefiloi

O le elemene e fa'afefeteina le vevela i totonu o le masini fa'amalolo o se fa'apipi'i u'amea fusible.Ina ua lesausau ua vevela, ua tatalaina ona ua liusuavai ma pa'u ese le u'amea fusible.

3. Faʻavasegaina e tusa ai ma le faʻapipiʻiina o le auala ma le faʻapipiʻi foliga

3.1sa'osausau

O lo'o fa'apipi'i tu'usa'o le vai i luga o le paipa lala o le vai.O le fuifui e foliga o se mea togi.E sausauina le 60% - 80% o le vai i lalo.E le gata i lea, o nisi o vai e sasaa i luga o le taualuga.

3.2sausau fa'amau

O letutu'iua fa'apipi'i le sprinkler i luga o le paipa o le lala o le vai, ma o le foliga o le sprinkler o le parabolic, lea e sili atu i le 80% o le vai e fa'asusu i lalo.

3.3pupuni vaisausau

I le tulaga o le afi, o le a tuʻuina atu e le masini faʻapipiʻi ma faʻailo se faʻailo ma tatala le alavai faʻafefe lolo e tuʻuina atu le vai i le paipa.A tafe atu le vai i lefa'asu'u o le sprinkler, vaega mafiafia o le vai o le a sausauina mai le semicircular tatala i le itu na muai fuafuaina e fausia ai se pupuni vai mo cooling ma le puipuia o le afi taʻavale tapuni faitotoa ma fale faafiafia.E mafai foi ona faia le matafaioi o le afi ma le vavaeeseina.

3.4fa'afefete puipui i autafa

O le faʻapipiʻiina o le sprinkler i luga o le puipui ua vaevaeina i foliga faʻalava ma faʻasaga.Ole foliga ole sprinkler ole foliga semiparabolic, lea e sausau tuusa'o le vai ile nofoaga puipuia.

3.5sprinkler nana

O loʻo faʻapipiʻi le sprinkler i luga o le paipa lala o le vai i le taualuga.Mao le fuifui o se foliga parabolic.


Taimi meli: Me-31-2022