O se mea e uiga i le fuimu

Sausau afi
1.Sprinkler mo le tapeina o le afi e tusa ai ma faailo afi
Fui afi: o se sprinkler e amata otometi e tusa ai ma le tulaga o le vevela ua fuafuaina muamua i lalo o le gaioiga o le vevela, poʻo le amataina e le masini faʻatonutonu e tusa ai ma le afi afi, ma sausau vai e tusa ai ma le mamanu mamanu foliga ma tafe e tape le afi.O se vaega o le faiga fa'afefe.
1.1 Fa'avasegaga ile fausaga
1.1.1 Tapuni ulu sprinkler
Fa'aulu ulu fa'atasi ma le masini fa'asao.
1.1.2Tatala le ulu o le sprinkler
Fa'aulu ulu e aunoa ma se masini fa'asa'oloto.
1.2 Fa'avasegaina e ala ile elemene maaleale vevela
1.2.1Fugala'au pulu tioata
O le mea e fa'alogoina ai le vevela i totonu o le masini fa'amalolo o se fa'afugala'au mata tioata.A fa'avevela le fa'asu'u, e galue le sua galue i totonu o le matauila tioata, ma mafua ai ona pa ma matala le matauila.
1.2.2 Fusible elemene sprinkler
O le mea e lagona ai le vevela i totonu o le masini faʻamalolo o se ulu faʻafefe o se elemene fusible.A fa'avevela le fa'asu'u, e matala ona o le liusuavai ma le pa'u ese o elemene fusible.
1.3 Faʻavasegaina e tusa ai ma le faʻapipiʻiina o le faʻaogaina ma le faʻapipiʻiina o foliga
1.3.1 Tu'u sa'o le ulu o le sprinkler
O lo'o fa'apipi'i tu'usa'o le ulu o le vai i luga o le paipa o le lala o le vai, ma o le foliga fa'asusu e fa'ata'oto.E faʻafefeteina le 60% ~ 80% o le vai i lalo, ae o nisi e faʻafefe i le taualuga.
1.3.2 Fa'asausau tau
O lo'o fa'apipi'i le vai i luga o le paipa sapalai o le lala i se foliga parabolic, lea e sili atu i le 80% o le vai e sasaa i lalo.
1.3.3 Ulu masani
E mafai ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi le ulu o le sprinkler.O le sausau foliga e lapotopoto.E faʻafefe 40% ~ 60% o le vai i lalo, ae o nisi e faʻafefe i luga o le faʻalo.
1.3.4 Sisi puipui puipui
O le ulu o le sprinkler e faʻapipiʻi i luga o le puipui i foliga faʻalava ma faʻasaga.O le sprinkler o se foliga semi parabolic, lea e sausau saʻo ai le vai i le nofoaga puipuia.
1.3.5 Fa'alili fa'aaluga
O le ulu sprinkler o loʻo natia i luga o le paipa lala o le vai i luga o le taualuga, lea e vaevaeina i le ituaiga faʻafefe, ituaiga semiconcealed ma ituaiga natia.O le faʻafefeteina o foliga o le sprinkler e parabolic.
1.4 Fa'apitoa ituaiga sprinkler ulu
1.4.1Fa'asusu mago
Fa'asausau ma se vaega o paipa fesoasoani fa'apitoa e leai se vai.
1.4.2 Otometi tatala ma tapuni sprinkler
Fa'aulu ulu fa'atasi ma le fa'atinoina otometi e tatala ma tapuni i le vevela fa'atulagaina.


Taimi meli: Oke-22-2022