Sausau afi

O le fuimue mafai ona vaevaeina i moli 57, mumu 68, samasama 79, lanumeamata 93, lanumoana 141, lanu viole 182ma uliuli 227e tusa ai ma le vevela.

  1. O le sprinkler drooping o le sprinkler sili ona faʻaaogaina, lea e faʻapipiʻi i luga o le paipa sapalai vai.O foliga o le sprinkler e parabolic, ma 80 ~ 100% o le aofaʻi atoa o le vai e faʻafefe i le eleele.Mo le puipuiga o potu o loʻo i ai faʻalo faʻapipiʻi, e tatau ona faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi i lalo o faʻalo tautau.Fa'asusu o lo'o tautau po'o le fa'aoga o mea fa'apipi'i fa'aalo.
  2. O lo'o fa'apipi'i tu'usa'o le ulu o le vai i luga o le paipa lala o le vai.Ole foliga ole sprinkler e parabolic.E fa'asalaina le 80 ~ 100% o le aofa'i o le vai i lalo.I le taimi lava e tasi, o nisi o vai e sasaa i luga o le taualuga.E fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina i nofoaga o loʻo i ai le tele o mea feʻaveaʻi ma e faigofie ona aʻafia, e pei o fale teu oloa.E mafai foi ona natia i luga o le taualuga i totonu o le taualuga interlayer o potu e puipuia ai le boron taualuga ma le tele o combustibles.
  3. E mafai ona fa'apipi'i sa'o po'o tu'usa'o fo'i i luga ole laiga paipa fa'apipi'i e fa'asusu ai le 40% - 60% o le vai atoa i lalo, ma o le tele o ia mea e sasaa i luga ole taualuga.Fa'atatau faleaiga, faleoloa, faleteuoloa, faletaavale i lalo o le eleele ma isi nofoaga.(itiiti mo le ituaiga masani).

4. O lesprinkler ituaiga puipui itu ua faʻapipiʻiina i luga o le puipui, lea e talafeagai mo le faʻapipiʻiina i nofoaga e faigata ai le faʻapipiʻiina o paipa faʻafanua.E masani ona faʻaaogaina i le malamalama o vaega matautia o ofisa, auala, potu malolo, alalaupapa, potu malolo ma isi fale.O le taualuga o se va'alele fa'alava o le vasega o lamatiaga mama, vasega o lamatiaga tulaga I potu malolo ma le ofisa, ma e mafai ona fa'aoga le sprinkler ituaiga puipui.

5. Faʻasaʻo natia e faʻaoga i faletalimalo maualuga, fale nofo, fale tifaga ma isi nofoaga e manaʻomia ai le faʻalo ma faʻalelei.

6.O le ufiufi o le pulumu natia o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le filo i le uʻamea fusible, ma o le mea faʻafefe e 57 tikeri.O le mea lea, pe a tupu se afi, o le a pa'ū muamua le ufiufi pe a oʻo i luga le vevela, ona oʻo ai lea i le maualuga o le vevela i le 68 tikeri (ulu faʻapipiʻi lautele), o le a pa le paipa tioata ma tafe ai le vai.O le mea lea, o le pito sili ona tapu mo nozzles natia o le paʻi i le ufiufi ma vali ma vali, lea e mafua ai le gaioiga.


Taimi meli: Nov-18-2022