Ta'iala galue o le fuimu sprinkler

E masani ona vaaia le fuimu i nofoaga faitele.I le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le a otometi lava ona sasaa e le fuimu le vai e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le afi.O le a le mataupu faavae galue o le fuimu sprinkler?O a ituaiga masani o fuimu?

O le fuimu e masani ona faʻaaogaina le faʻaogaina o le faʻafefiloi o le centrifugal e vave faʻaumatia le vai na teuina muamua i ni matāua vai laiti, lea e sausau i lalo o le mamafa o le vai.O lona pito i luga o le cone o le atomization angle o le sprinkler afi, lea e faʻaaogaina e ufiufi ai le pito i fafo o le mea puipuia, ina ia mafai ona vave tufatufaina atu le ausa vai ma faʻaitiitia ai le faaleagaina o le afi.E faʻatatau i le tapeina o le afi malosi, afi eletise poʻo le afi afi mumu, ma isi.

1. Ulu o lo'o tautau

I le avea ai o se tasi o sprinklers masani i luga o le maketi, e mafai ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le paipa paranesi o le tuʻuina atu o le vai, o le parabolic i foliga ma e mafai ona vave faʻafefe vai i le eleele.E talafeagai mo le faʻapipiʻiina i le umukuka, faleaoga, fale teu oloa ma isi nofoaga e aunoa ma se teuteuga.

2. Uptauagavale ulu sausau

E masani ona faʻapipiʻiina i luga o le paipa o le lala o le vai, ma o le faʻafefeteina o foliga e tutusa ma le ulu o le sprinkler, lea e mafai ona vave faʻafefe vai i lalo i le taualuga.E talafeagai mo le faʻapipiʻiina i nofoaga o loʻo i ai le tele o mea faitino ma e faigofie ona faʻafefe, e pei o le faʻaogaina o le taualuga o loʻo taofia, fale teu oloa, ma isi.

3. Ulu masani

E fetaui lelei mo faleaiga, faleoloa, fogafale lalo ma isi vaega, e mafai ona faʻapipiʻi saʻo pe faʻapipiʻi i luga o le fesoʻotaʻiga sprinkler.Ole auala ole su'iina o le vai ma le voluma e tutusa ma mea ole vai fa'asa'o.

4. Ulu fa'asausau puipui puipui

E sili atu ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina i nofoaga e faigata ai le paipa, e pei o le ofisa, lobby, lounge, aisle, potu malolo, ma isi.


Taimi meli: Nov-19-2022