Fa'avasegaina o le fuimu

E lima vaega o ulu fuimu, e aofia ai ulu pedulous sprinkler, ulu tuusao, ulu masani, ulu puipui puipui ma ulu natia.

1. O letautau sausauo le sprinkler sili ona faʻaaogaina, lea o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le paipa sapalai vai.O foliga o le sprinkler e parabolic, ma 80 ~ 100% o le aofaʻi atoa o le vai e faʻafefe i le eleele.Mo le puipuiga o potu o loʻo i ai faʻalo faʻapipiʻi, e tatau ona faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi i lalo o faʻalo tautau.E tatau ona fa'aoga ni mea fa'asusu o lo'o tautau po'o ni fa'aalo tautau.

2. E fetaui lelei sprinklers tūsaʻo mo le faʻapipiʻiina i nofoaga o loʻo i ai le tele o mea feʻaveaʻi ma e faigofie ona aʻafia, e pei o fale teu oloa.E mafai foi ona natia i luga o le taualuga i totonu o le mezzanine o le taualuga o le potu e puipuia ai le boron o le taualuga ma le tele o mea afi.

3. E mafai ona fa'apipi'i sa'o po'o tu'usa'o fo'i i luga o le feso'ota'iga paipa fa'afefete masani e fa'asusu ai le 40% - 60% o le vai atoa i lalo, ma o le tele o ia mea e fa'afefe i luga o le taualuga.Fa'atatau i fale'aiga, faleoloa, faleteuoloa, ta'avale i lalo o le eleele ma isi nofoaga.

4. O le itu puipui ituaiga sprinkler ua faʻapipiʻiina i luga o le puipui, lea e talafeagai mo le faʻapipiʻiina i nofoaga e faigata ai le faʻapipiʻiina o paipa faʻafanua.E masani ona faʻaaogaina i le malamalama o vaega matautia o ofisa, auala, potu malolo, alalaupapa, potu malolo ma isi fale.O le taualuga o se va'alele fa'alava o le vasega o lamatiaga mama, vasega o lamatiaga tulaga I potu malolo ma le ofisa, ma e mafai ona fa'aoga le sprinkler ituaiga puipui.

5. Natiaafi sausau e faʻatatau i faletalimalo maualuga, fale nofo, fale tifaga ma isi nofoaga e manaʻomia ai le faʻalo ma faʻalelei.O le ufiufi o le pulumu natia o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le filo i le uʻamea fusible, ma o le mea faʻafefe e 57 tikeri.


Taimi meli: Nov-19-2022